Nytt samarbete inom Längd-, och Rullskidåkning!

Nytt samarbete inom Längd-, och Rullskidåkning!

Vi är glada över det nya samarbete som vi inlett tillsammans med X-Country Coachen i Örebro.

Tillsammans med X-Country Coachen utvecklar vi och knyter ihop produkt med användning!

NB Nordic Sport Products står med kunskap om och produkter som vallor, vallning och rullskidor. Här har vi genom vår leverantör av glidvallor och borstar, ITSWE, ett sortiment i världsklass där den nya (tävlades dock på med mycket goda resultat redan säsongen 19/20) serien av fluorfria raceprodukter, RACE-F, har tagit vallare och åkare med storm. Fler nyheter inom serien kommer att presenteras i närtid.

Passa på att lägga din förhandsbeställning av fluorfria vallor och borstar redan nu. Åtgången är stor redan nu. Säkerställ att du inte blir utan högpresterande fluorfria glidvallor inför säsongen, då fluorförbud gäller från och med denna vintersäsong, 20/21.

Med vår leverantör av rullskidor, italienska SKI SKETT, har vi ett komplett sortiment att erbjuda till alla typer av rullskidåkare. Nybörjare, erfaren, långloppare, supersprintare, ja det finns en skida för alla. X-Country Coachen kommer att ha tillgång till ett antal av skidorna under sina kurser för att visa och/eller testa.

Vi erbjuder rull-, och längdskidkurser i samarbete med X-Country Coachen i Örebro. Tränaren Staffan är utbildad och legitimerad hos Svenska Skiförbundet.

Kurserna arrangeras i Örebro med omnejd, Ånnaboda, Karlskoga och Sälen/Tandådalen.

På X-Country Coachens hemsida, www.xcountrycoachen.se eller Facebook @xcountrycoachen, finns mer information om Staffan, kursutbud, aktiviteter och allmänn information.

Kontakta X-Country Coachen eller oss med dina önskemål så ser vi till att de uppfylls!

Vi ser fram emot vårt nya samarbete som startar.....NU!!

2020-09-06 14:33
Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen