Vår nya innovativa line med vallor för framtiden.

Fluorförbud eller inte och när det kommer eller inte, ditt val är enkelt.

Med ITSWE's nya familj av glidvallor behöver du inte följa vad som händer kring regler, fluorförbud etc.

De innehåller ingen Fluor, inga Nanopartiklar och majoriteten inget lösningsmedel!

Med glidegenskaper som är bättre än dagens fluorprodukter så är ditt val enkelt!

Vallorna har tävlats med på hög nivå med mycket goda resultat!

Mer information nedan på denna sida och under respektive produkt.

ITSWE skriver nu historia genom att som första vallamärke erbjuda ett innovativt, komplett, maximalt komprimerat, miljövänligt sortiment av glidvallaprodukter som med sin nya tillsats av E-FCOMP konkurrerar ut traditionella fluorprodukter

Vallorna har tävlats med på hög nivå med mycket goda resultat!

Som vi kunde meddela för snart 3 veckor sedan är framtiden redan här! Nu lanserar ITSWE som första vallamärke en familj av innovativa, och ytterst lättarbetade topprodukter som INTE innehåller någon Fluor eller Nanopartiklar och som presterar bättre i tester än på marknaden befintliga ultrahögfluorprodukter (paraffiner, pulver, toppingar). Den heter RACE-F - LINE

Produkterna är resultatet av en mångårig utvecklingsresa med ofantligt mycket tester och som resulterat i en tillsats som döpts till E-FCOMP och står för ENVIONMENTALLY FRIENDLY COMPOUND. I produkterna blandas denna tillsammans med olika kolvätevaxer.

Vi är nu mogna att erbjuda våra kunder dessa spetsprodukter. Med dessa så behövs ingen fluor för att uppnå mycket bra glidegenskaper i alla typer av förhållanden.

Här finns nu produkterna för den som söker absolut bästa prestanda, som värnar om vår miljö och arbetsmiljön för vallaren liksom åkaren och allt detta till ett bra pris.

Ytterligare en nyhet är att alla produkterna kan användas enskilt. Det betyder att de kan användas direkt på grundpreparerat belag. Detta sparar tid, miljön och plånboken.

Mängden produkter är minimerade, allt för att göra det enkelt för användaren att ha en komplett uppsättning av vallor för att klara alla temperaturer och snöförhållanden. Detta minskar mängden valla och därigenom miljöpåverkan och sparar samtidigt plånboken.

Alla produkter är HELT FRIA FRÅN FLUOR

Alla produkter är HELT FRIA FRÅN NANOPARTIKLAR

Majoriteten är HELT FRIA FRÅN LÖSNINGSMEDEL

Totalsumma:
    Till kassan