Vår nya innovativa line med vallor för framtiden.

FRAMTIDEN ÄR HÄR! – THE FUTURE IS HERE! – Säsongen – Season 2020/2021

Fluorförbud eller inte, DU som vallare, åkare eller både och behöver inte fundera mer över det för att få det perfekta glidet!

Nu plockar vi bort glidvallaprodukterna med fluor och gör plats för en ny, högpresterande serie av glidvallaprodukter utan fluor och utan nanopartiklar, välkommen upp på scenen ITSWE RACE-F!

RACE-F är en nyutvecklad familj av fluorfria glidvallor i absolut världsklass!

Nu behöver DU inte längre välja en fluorprodukt för att uppnå bästa glidegenskaper!

Vi adderar till säsongen 2020/2021 ett antal nya flytande produkter, RACE-F LIQUID PARAFFIN och RACE-F LIQUID POWDER, som är baserade på förra årets succéprodukter RACE-F PARAFFIN och RACE-F POWDER men i form av en LIQUID.

Mer information om alla produkterna finner ni under respektive produkt här i webshopen.

ITSWE har under ett flertal år testa och utvecklat en helt ny typ av glidvallor, helt utan fluor, inga nanopartiklar och de flesta heller inget lösningsmedel. Resultatet av arbetet är inte bara glidvallor i världsklass när det gäller glidegenskaper utan också när det gäller världsklass i minimal miljöpåverkan, något vi är mycket stolta över.

Den nya RACE-F vallorna är byggda från en bas av E-FCOMP som är en förkortning av Environmentally Friendly COMPound. E-FCOMP ersätter fluoren i ITSWE glidvallor.

De fasta paraffinerna och pulvren presenterades förra hösten och har tävlats med flitigt under föregående säsong, 19/20, med mycket goda resultat. De är inte bara lika bra som befintliga högfluorsprodukter utan också många gånger bättre!

Nu blickar vi fram mot en fluorfri säsong….eller inte?…för DIG med ITSWE RACE-F under skidorna spelar det ingen roll! Du har ett perfekt glid utan fluor!

Bekanta dig med alla de nya fluorfria produkterna i webshopen där du också kan förbeställa dina produkter för att inte riskera bli utan när snön är här!

Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen