---------------------------------------------------------------------------------------------------

NB NORDIC SPORT PRODUCTS är ett företag inom sportutrustning och kläder som startade 2016. Vi riktar oss i första hand mot sporterna Längdskidåkning, Rullskidåkning, Alpinskidåkning. Kläder från ATEX har vi för fler sporter än dessa. Se mer i vår WEBSHOP.

Vi som står bakom företaget är inte själva utövare på elitnivå och kan inte stoltsera med en massa stora prestationer på tävlingsbanan. Vi är erfarna glada amatörer som tycker om att utöva dessa sporter som motionärer och har gjorts så i många år och vi vill ha det bästa av produkter som finns till buds i vårt idrottsutövande. Vi har ett stort brinnande intresse för sporterna. Runt omkring oss finns också mycket kvalificerade personer med stora samlade erfarenheter inom våra sporter.

Vi erbjuder utövarna, varav många är barn och ungdomar och deras föräldrar, spetsprodukter som är enkla att använda och därigenom tidsbesparande. De ska också vara snälla mot både plånbok och miljön vilket inte är helt enkelt om man tittar på tex glidvallor. Här har vi lyckats att finna otroligt bra leverantörer.

Vad vi under åren sett är att det finns många tillverkare och märken som har otroligt bra produkter att erbjuda men som inte gjorts tillgängliga till er kunder. Detta ska vi nu råda bot på!

Vår strävan är att tillgodose våra kunders krav på kvalitativa spetsprodukter till bra pris.

Alla produkter har vi själva liksom externa personer testat. Detta för att säkerställa att de håller vad de lovar. Vi plockar inte in några produkter utan att vi först själva bedömt dom.

Titta gärna in i vår WEBSHOP och bekanta dig mer med våra varumärken och produkter!

Vårt måtto är: VI HAR INTE ALLT MEN VI HAR DET BÄSTA!

Under rubriken LEVERANTÖRER finns också mer information om våra varumärken.

Tveka inte att kontakta oss om ni funderar över något så svarar vi så fort vi kan!

Produktportföljen kommer att utökas med fler spännande produkter och varumärken. Håll ögonen på NB Nordic Sport Products!

Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen